Delta med poster!

Nasjonalbiblioteket utlyser i samarbeid med Norsk Bibliotekforening en konkurranse om å delta med den beste posteren til utstillingsområdet på Det 75. norske bibliotekmøte. Vinneren får 10 000 kroner til sitt bibliotek!

Hvorfor skal vi delta med poster?

Bibliotekmøtet er det viktigste samlingspunktet for norske bibliotek av alle typer. Med mange deltakere får deres bibliotek garantert oppmerksomhet med en god poster. En poster gir mulighet til å presentere og dele erfaringer. Det oppstår interessante diskusjoner foran posterne, og nye kontakter knyttes.

Hvem kan delta?

Alle pågående eller avsluttede prosjekter som har fått prosjekt- og utviklingsmidler fra Nasjonalbiblioteket.

Hvordan deltar vi?

Meld på ditt prosjekt til nbf@norskbibliotekforening.no så raskt som mulig. Det er 12 plasser og førstemann til mølla.  I påmeldingen ønsker vi tittel på posteren/prosjektet og kontaktinformasjon til biblioteket og en kontaktperson.

Plakaten skal være 100 x 70 cm (stående format).

Hvordan vinner vi?

Vinneren blir kåret i løpet av Det 75. norske bibliotekmøte, av en jury med medlemmer fra Norsk Bibliotekforening og Nasjonalbiblioteket. Premien er 10 000 kroner.

Posted oktober 05, 2015 in: Blogg by Kristin Storrusten