Invitasjon til prosjektpresentasjoner (Call for papers)

Norsk Bibliotekforening inviterer foredragsholdere til å legge fram forskningsresultater, resultater fra studier eller prosjekter under Det 75. norske bibliotekmøte i 2016. Personer som ønsker å delta, inviteres til å søke om dette ved å sende inn et sammendrag av foredraget for vurdering. Arrangørene avgjør hvilke foredrag som skal presenteres på Bibliotekmøtet.

Tema for Bibliotekmøtet er: Digital deltagelse og fysisk tilstedeværelse

Innsendelse av foredragsmanus / tilbakemelding

• Sammendraget skal være på ca. 120 ord, og være dekkende for innholdet i foredraget
  • Innsendte opplysninger skal inneholde tittel på foredraget, samt navn på forfatter(e) og navn, adresse og e-postadresse på foredragsholderen.
  • Frist for innsendelse er 1. november 2015
  • Foredraget skal vare 15 – 20 minutter. Arrangørene forutsetter en foredragsholder per Call for papers.
  • Dersom foredraget antas for fremføring under Bibliotekmøtet, vil foredragsholderen få bekreftelse på dette fra Norsk Bibliotekforening innen 1. desember 2015.
  • Arrangørene av Bibliotekmøtet forbeholder seg retten til å publisere de godkjente foredragene på Bibliotekmøtets nettsted – www.bibliotekmote.no
  • Sammendraget sendes til nbf@norskbibliotekforening.no

Øvrige vilkår

Foredragsholdere som blir antatt, vil få dekket én dagpakke m/ lunsj, reise og én overnatting.

Kontakt / informasjon NBFs sekretariat: tlf. 23 24 34 30

Posted oktober 08, 2015 in: Blogg by annberit