Utstilling

axiellAxiell Norge (22)

Axiell Norge leverer sammen med Bibliotheca RFID-løsninger og Meråbne Biblioteker til en lang række norske biblioteker.

Kom og se vores nye mini-automat, der kan passe ind på ethvert bibliotek – prøv at finde materialer med den nye effektive hyldelæser og deltag i vores konkurrence – se den nye smarte kamerabaserede persontæller og meget mere. Vi glæder os til at møde jer på stand 22.

BFvertikalfargerBibliotekarforbundet (20)

BF er bibliotekarenes eget fagforbund, som organiserer fagutdannede bibliotekarer i både kommunal, statlig og privat sektor, i tillegg til bibliotekarstudenter.

På standen vil vi fortelle om hvorfor det er viktig å være fagorganisert, og hvorfor Bibliotekarforbundet er det riktige forbundet for alle fagutdannede bibliotekarer, uansett hvor de jobber. Vi vil presentere fordelene ved å være medlem i BF, og informere om våre medlemstilbud.

Biblioteksystemer-logo-liggende-farger

Biblioteksystemer (18-19)

Leverandør av Bibliofil, eBokBib, selvbetjeningsløsninger inkl. rfid og mange publikumsløsninger for bibliotekene.

Kom og se nye løsninger i Bibliofil og i eBokBib, se presentasjon av selvbetjeningsløsninger med og uten bruk av rfid. Kom gjerne med spørsmål om hvordan vi kan løse utfordringer i ditt bibliotek eller kanskje du har forslag til nye og nyttige løsninger for bibliotekene. Vi vil gjerne snakke med deg!

BokbasenLogo_2014_web209x61Bokbasen as (23)

Bokbasen er Norges største leverandør av metadata og distributør av e- og lydbøker. Besøk oss på vår stand om dere har spørsmål om metadataleveranser, søkeportalen Mentor og e- og lydbøker. Vi er tilgjengelige under hele arrangementet og demonstrerer gjerne våre tjenester.

Vi ønsker også å invitere dere til daglige infomøter klokken 16.30 på vår stand akkompagnert av et glass vin før middag. Temaene for infomøtene vil være «Metadata, trender i bokbransjen og søk i Mentor» på onsdag 9.mars og «Markedsutvikling e- og lydbok» på torsdag 10.mars.

inlead

Inlead (11)

Inlead leverer formidlingsløsninger som virker på tvers av digitale plattformer.

Vi vil presentere Inleads hjemmeside-løsning, som vi kaller easyWeb. Vi har fem bibliotek i Norge som bruker våre CMS-løsninger; blant annet det Deichmanske bibliotek. Vi ønsker også å vise våre ulike skjermløsninger. easyScreen, som kan integreres med bibliotekets hjemmeside-løsning, og Digitale Hyller, som på en svært inspirerende måte presenterer brukerne for bokomslag med mulighet for å lese anmeldelser, se oppstilling herunder vise bokens plassering med WagnerGUIDE. WagnerGUIDE er en digital veiviser, som blant annet Bergen Offentlige bibliotek har gått til anskaffelse av.

Det vil være mulig å se vår løsninger demonstrert; våre skjemløsninger på forskjellige touch-skjermer og easyWeb på våre PC-er. Dessuten vil vi mer enn gjerne slå av en prat med dere om hvordan å best mulig kunne skreddersy løsningene til deres bibliotek.

libriotech

Libriotech (17)

Libriotech leverer tjenester knyttet til fri programvare for bibliotek, med hovedvekt på det frie biblioteksystemet Koha.

Libriotech vil først og fremst presentere det frie biblioteksystemet Koha, inkludert nylig utviklet funksjonalitet tilpasset norske bibliotek, som støtte for Nasjonalt lånekort og fjernlån basert på NNCIPP. Det vil bli mulighet for å prøve Koha i praksis på standen, og Libriotech tilbyr også gratis og uforpliktende prøveinstallasjoner. Er det annen fri programvare for bibliotek du er nysgjerrig på? Stikk innom, så tar vi en prat om det!

LM logo

LM Informasjonstjenester (16)

LM Informasjonstjenester er en ledende internasjonal tilbyder av tjenester for abonnements- og informasjonshåndtering.

LM Informasjonstjenester vil presentere produkter og tjenester som muliggjør en fleksibel og kostnadseffektiv anskaffelse og håndtering av trykte og elektroniske tidsskrifter. I år vil vil en representant fra PressReader være tilgjengelig på vår stand under hele messen og presentere sine siste nyheter i forbindelse med overgang fra PressDisplay til PressReader. Kontakt carola.skrutvold@lminfo.no for å sette av tid til en presentasjon.

more-romsdalMøre og Romsdal fylkesbibliotek (9)

Møre og Romsdal fylkesbibliotek vil presentere prosjektet «Temasekken». «Temasekken» har fokus på  leselyst og leseglede, og målgruppa er 1.-4. trinn. Sekken inneheld bøker, konkretiseringsmateriell og retteleiing.  Alt materiell er samla i ein sekk, og det er enkelt for folkebiblioteka å formidle sekken ut til skulane.

Vi vil presenter 2 av sekkane «Temasekken Samane» og «Temasekken Småkryp», i tillegg vil vi gi informasjon om «Temasekken Steinalder» som er under utarbeiding.  Vi vil  ha ein folder med informasjon om innhald samarbeidspartarar, og ein plakat som inneheld evaluering frå lærarar og bilde av elevarbeid.

Nasjonalbiblioteket (6)

Nasjonalbiblioteket – vi som tar vare på absolutt alt som blir utgitt i Norge.

Hva vil du spørre Nasjonalbiblioteket om? Vi stiller med et lag som vil kunne gi svar på spørsmål rundt WebDewey, Bibliotekstrategien, utviklingsmidler, Depotbiblioteket og annet.

Standen bemannes av ulike ansatte til ulike tider slik at vi kan dekke flest mulig felt. Tidene for de ulike temaene vil bli formidlet via en brosjyre som deles ut i forkant.

tromsTroms fylkesbibliotek og Tromsø bibliotek (14 og 15)

Fylkesbiblioteket er bibliotekfaglig rådgiver for kommunene og utdanningsetaten i fylkeskommunen. Vi vil presentere regionale samarbeid, prosjekter og nye nettsider. Tromsø bibliotek vil presentere hyllevandring på utstillingen og ha brosjyrer blant annet om selvbetjent åpningstid.

 

NBFT_logo

  NBF Tidsskriftformidlingen (7)

NBF Tidsskriftformidlingen er leverandør av norske og utenlandske tidsskrifter til alle typer bibliotek som er medlemmer i Norsk Bibliotekforening. Hos oss får du én hovedfaktura i året, konkurransedyktige priser, håndtering av dine bestillinger/oppsigelser og reklamasjoner og god service og personlig kontakt.

Ta med en venn og besøk på vår stand på Bibliotekmøtet. Her blir det konkurranse og premier!

 

KulturforbundetKulturforbundet (10)

Kulturforbundet er en profesjonsorganisasjon for ansatte innen kultur- og bibliotek.

Bli kjent med Kulturforbundet og Delta, hvilke saker vi er opptatt av, medlemsfordeler og forsikringsordninger. Du kan også få bryne deg på en liten Quiz hver dag. Kanskje du er den heldige vinner av et gavekort?​

 

Bibliotekenes_Hus

Bibliotekenes Hus (1-3)

Er fellesbetegnelsen på oss som er her og  som sammen er totalleverandør til bibliotek og lignende virksomheter.

Kom å besøk oss og slå av en prat på standen til Bibliotekenes Hus  i Tromsø. Sørg for å bli med på vår Quiz, for da blir du med i trekningen av fine premier –  iPader og bøker.

BS logo

Biblioteksentralen

Vi er en leverandør av bøker, metadata og automatiseringsutstyr til bibliotek.

BS presenterer også den nye automatiske returhyllen, LibShelf og forteller gjerne om BS Medievalg og andre abonnementsordninger, bøker, e-bøker, lydbøker, film og våre katalogdata m.m.

Bibits 2 linjer

Bibliotekenes IT-senter

Vi er leverandør av biblioteksystemet Mikromarc og CS Library.

Kom og se vår flotte, nye rapport- og statistikkmodul. Se på siste versjon av Mikromarc og den fantastiske versjonen av CS Library, Saga. Kom gjerne bare for å slå av en prat med oss.

 

BS EurobibBS Eurobib - farger-1

Vi er leverandør av innredning og utstyr til bibliotek og andre lignende virksomheter.

Kom og se på våre flotte løsninger, alle våre nyheter og spennende digitale nyvinninger. Vi gleder oss til å se deg.

 

Finnmark fylkesbibliotek (5)

Fylkesbibliotekene i Akershus, Buskerud, Telemark, Vestfold og Østfold (13)

Norsk Fagbibliotekforening (12)

Norsk Lyd- og Blindeskriftbibliotek (8)

Universitetsforlaget (4)

Wolters Kluwer – Ovid (21)

Utstillingskart

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Posted januar 21, 2016 in: Ukategorisert by Kristin Storrusten

Comments are closed.